Επιτυχημένο το λάτιν πάρτυ στο ΚΑΠΗ Πεύκης

Ένα επιτυχημένο λάτιν πάρτι πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19/11/2018 στο ΚΑΠΗ Πεύκης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τόσο τα μέλη της Λυκόβρυσης όσο και τα μέλη του ΚΑΠΗ Πεύκης .

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο. Οι λάτιν χοροί από τους χορευτές, εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν μεταξύ τους, να διασκεδάσουν, αλλά και να χορέψουν υπό την καθοδήγηση των χορευτών. Το κέφι και ο ενθουσιασμός ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Άννα Ασπραδάκη η οποία δήλωσε: «Ένα όμορφο βράδυ περάσαμε σήμερα στο ΚΑΠΗ Πεύκης. Συγχαίρουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που προωθούν την ψυχαγωγία των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη σύσφιγξη των σχέσεων. Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διευθύντρια του ΚΑΠΗ κα Άννα Γαϊτανίδου καθώς και σε ολόκληρο το προσωπικό που βρίσκεται πάντα με πραγματική αγάπη δίπλα στα μέλη μας. Επίσης ευχαριστώ θερμά τον κ. Χάλαρη για την προβολή των σλάιντς που διάνθισαν την εκδήλωση. Τέλος ένα ευχαριστώ ευχαριστώ από καρδιάς στους μαθητές του χορευτικού τμήματος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης που επιμελήθηκε τις χορογραφίες δίνοντας ξεχωριστή λάμψη στη βραδιά. Συνεχίζουμε συντονισμένα να βρισκόμαστε δίπλα στους έφηβους της τρίτης ηλικίας και να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις εκείνες που δίνουν κίνητρο ζωής».