Το αδιαχώρητο στην παράσταση «Ο Κουκουμπλής», πού ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Γ. Διαμαντόπουλου

Την Κυριακή 25/11 το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης φιλοξένησε στην αίθουσα «Γιάννης Διαμαντόπουλος» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου, τη θεατρική παράσταση «Ο Κουκουμπλής», μια προσφορά της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος. Η παράσταση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Γιάννη Διαμαντόπουλου προς τιμήν του οποίου έγινε και η ονοματοδοσία της αίθουσας.

Πρόκειται για μια μουσική διαδραστική παράσταση, που απευθυνόταν σε παιδιά από 3 ετών και στηριζόταν σε τρία παραδοσιακά παραμύθια: «Το πιο γλυκό ψωμί», «Ο Κουκουμπλής» και «Η Βασιλοπούλα & το άλας».

Η Άννα Ασπραδάκη, πρόεδρος του ΔΣ του ΚΟΙΠΑΠ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχαμε την ευκαιρία να παραβρεθούμε σε ένα διασκεδαστικό και παράλληλα επιμορφωτικό θέαμα. Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι να διοργανώνουμε και να φιλοξενούμε στις δομές του Δήμου μας πολιτιστικά δρώμενα που κάνουν πιο πλούσια την ανθρώπινη ψυχή σε συναισθήματα και αξίες και μεταδίδουν με άμεσο τρόπο αλήθειες και μηνύματα. Εκ μέρους του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, της αντιπροέδρου Μαριάννας Μαμαλάκη αλλά και ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του ΚΟΙΠΑΠ θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές της παράστασης για την εμπνευσμένη απόδοσή τους και την άριστη συνεργασία τους. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην Χρύσα Διαμαντοπούλου που επάξια συνεχίζει να ταυτίζεται με τον πολιτισμό αλλά και τον αλτρουισμό της, ακολουθώντας επάξια τα χνάρια του αείμνηστου πατέρα της Γιάννη Διαμαντόπουλου. Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που γεμίσατε για μια ακόμη φορά ασφυκτικά το θέατρο δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας».