Πολλά χειροκροτήματα για τους μικρούς των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στις καλοκαιρινές τους γιορτές

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο της καλοκαιρινής γιορτής των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών (1ος και 2ος Πεύκης και Παιδικός Σταθμός Λυκόβρυσης) από τις 1 έως τις 3 Ιουνίου. Επί σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου οι μικροί «καλλιτέχνες» ξεσήκωσαν το κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο και καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους συμμετέχοντες.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Παρακολουθήσαμε και απολαύσαμε ένα υπέροχο τριήμερο εκδηλώσεων με πρωταγωνιστές τα παιδιά των δημοτικών μας παιδικών σταθμών στις γιορτές που με πολλή αγάπη και όρεξη ετοίμασαν! Κέρδισαν επάξια το καλύτερο μας χειροκρότημα.

Απολαύσαμε ένα μικρό μόνο δείγμα από την εξαιρετική δουλειά, που γίνεται και στους τρεις Παιδικούς μας Σταθμούς. Υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίες που κατατάσσουν τους παιδικούς μας σταθμούς σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται τόσο από το εκπαιδευτικό αλλά και από το βοηθητικό προσωπικό, που όλοι μαζί σαν μια οικογένεια άνοιξαν με αγάπη φροντίδα την μεγάλη τους αγκαλιά και υποδέχθηκαν τα μικρά μας παιδιά. Με την ίδια αγάπη και φροντίδα συνεχίζουν επάξια το σημαντικό έργο διαπαιδαγώγησης των παιδιών, τα οποία σε μια ευαίσθητη ηλικία ξέρουν ότι βρίσκονται σε ένα υπέροχο περιβάλλον που αναμφισβήτητα είναι ένα δεύτερο σπίτι.

Εμείς, ως Δήμος προσπαθήσαμε να υποστηρίξουμε το έργο των Παιδικών Σταθμών με κάθε τρόπο. Για την εξασφάλιση της ασφαλούς μετακίνησης των νηπίων αγοράσαμε σύγχρονο σχολικό λεωφορείο, αίτημα των γονιών εδώ και πολλά χρόνια, ενώ προσλάβαμε μέσω χρηματοδότησης ΕΣΠΑ 14 άτομα εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού καθώς και παιδίατρο προκείμενου να επανδρωθούν πλήρως οι παιδικοί σταθμοί. Και όλα αυτά ενώ πρόσφατα προχωρήσαμε σε νέα μείωση των τροφείων για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Ευχαριστώ θερμά τη Διευθύντρια των Παιδικών μας Σταθμών κυρία Βαρδάκου, η οποία με τη φροντίδα, την αγάπη αλλά και την εμπειρία που έχει, καθοδηγεί και βοηθά καθημερινά το ανθρώπινο δυναμικό των Σταθμών. Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια στη διεύθυνση, στις άξιες συνεργάτιδες δασκάλες των τριών μας παιδικών σταθμών, αλλά και στο βοηθητικό προσωπικό που κάθε μέρα δίνουν απλόχειρα με πολλά χαμόγελα με πολύ αγάπη και φροντίδα τον καλύτερο τους εαυτό στα μικρά μας παιδιά. Πολλά συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ που με συλλογική προσπάθεια έμπρακτα στηρίζει τις δομές μας με αίσθημα ευθύνης!”

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη τόνισε: «Τα αγαπημένα μας παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών δούλεψαν πολύ με πολύ αγάπη και τρυφερότητα και ετοίμασαν μουσικοθεατρικά δρώμενα που μας κάνουν υπερήφανους. Στο πλευρό τους σταθερά και με πολύ αγάπη και αποθέματα ψυχής η διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών Σταυρούλα Βαρδάκου αλλά και όλο το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών. Στη λήξη της χρονιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γονείς των παιδιών των Δημοτικών μας Σταθμών για την άψογη συνεργασία τους και έτσι θα συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά: μία οικογένεια, όλοι μαζί με έναν και μόνο κοινό στόχο: την αγάπη και την φροντίδα για τα παιδιά του Δήμου μας με στόχο την ομαλή, δημιουργική, γεμάτη γνώση και παιχνίδι ανάπτυξή τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον σύλλογο γονέων για την αρμονική συνεργασία μας αλλά και στον αγαπημένο χοροδιδάσκαλο, Γιώργο Φραγκάκη για την πολύτιμη και καθοριστική του συμβολή στην μύηση των μικρών μας φίλων στην παράδοση. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη για τις καθοριστικές και καταλυτικές του παρεμβάσεις αλλά και να τον ευχαριστήσω για την αγάπη και την ευαισθησία που δείχνει για τα παιδιά και αυτό φαίνεται από την άψογη συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα».

Η Αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Μαριάννα Μαμαλάκη δήλωσε: «Αυτό το τρίμερο ήταν υπέροχο! Κι αυτό εξαιτίας των παραστάσεων των δημοτικών μας παιδικών σταθμών! Οι υπέροχοι μικροί ηθοποιοί μας έκαναν μια υπέροχη αναδρομή στο χρόνο και στα παιδικά μας χρόνια. Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένη και περήφανη για τους παιδικούς μας σταθμούς! Ένα μεγάλο μπράβο στις δασκάλες μας, στο χοροδιδάσκαλο Γ. Φραγκάκη, στο βοηθητικό προσωπικό , στον οδηγό μας και φυσικά στη Διευθύντρια των παιδικών σταθμών Σταυρούλα Βαρδάκου!»