Παροχή νέων υπηρεσιών από τα Πολυϊατρεία Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης – Μέτρηση σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων

Η παροχή νέων υπηρεσιών ξεκίνησε από τα Πολυϊατρεία του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. Πρόκειται για τη μέτρηση σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων (από τριχοειδικό αίμα). Μετά από συνεννόηση με την Γραμματεία μπορείτε να προβείτε στην αντίστοιχη εξέταση.

Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Τάσος Μαυρίδης: “Σε μια εποχή παρατεταμένης δυσκολίας ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης μέσω των οργανωμένων Πολυϊατρείων βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και τις οικογένειες του Δήμου στις ανάγκες της καθημερινότητάς τους”.

Όπως αναφέρει η Διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ (Άννα Ασπραδάκη Πρόεδρος και Μαριάννα Μαμαλάκη Αντιπρόεδρος αντίστοιχα): “Αγκαλιάζουμε τις ανάγκες της πόλης μας και προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο. Οι υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας συγκαταλέγονται σε ενέργειες που αποδίδουμε ιδιαίτερα μεγάλη σημασία καθώς επιθυμούμε η μεγάλη οικογένειά μας στη Λυκόβρυση Πεύκη να απολαμβάνει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και το καλύτερο δυνατό επίπεδο ποιότητας ζωής”.

Τα Συμβουλευτικά Ιατρεία λειτουργούν μόνο με ραντεβού και δεν καλύπτουν έκτακτα περιστατικά. Για ραντεβού μπορείτε να καλείτε από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Ειδικότητες ιατρών: Παθολόγος, χειρούργος, πνευμονολόγος, οδοντίατρος, ουρολόγος, ορθοδοντικός, αιματολόγος, παιδίατρος, γαστρεντερολόγος, νοσηλευτής, γυναικολόγος, οφθαλμίατρος, διαιτολόγος, καρδιολόγος, κοινων. λειτουργός.

Πολυιατρείο Δημοτικής Ενότητας Πεύκης: Ελευθερίου Βενιζέλου 15 Α Τηλ.: 210 6122730 Fax: 210 6122732

Πολυιατρείο Δημοτικής Ενότητας Λυκόβρυσης: Ρίμινι 10 Τηλ.: 210 2852945 Fax: 210 2850364

Αφήστε μια απάντηση

*